Login | Register

Core Temp 0.99.5 "32 bit" or "64 bit"

A place to discuss topics related to Core Temp
  • Author
    Message

Core Temp 0.99.5 "32 bit" or "64 bit"

Postby Anton » Thu Mar 18, 2010 10:13 am

I'm just confused, which version of "Core Temp" should I use??
I'm using HP-DV2 with AMD Athlon Neo X2 L335 (Data width: 64 bit).
And I'm using Operating System Wndows 7 (32 bit).
Should I use Core Temp 0.99.5 "32 bit" or "64 bit".
Please Advise.
Anton
New User
 
Posts: 1
Joined: Thu Mar 18, 2010 10:05 am

Re: Core Temp 0.99.5 "32 bit" or "64 bit"

Postby imposter » Fri Mar 26, 2010 5:07 pm

use which ever your windows is running. if its a 32bit windows, a 64bit version of coretemp will not work as you will be OS limited.

bottom line:
32bit windows = 32bit CoreTemp.
64bit windows = 64bit CoreTemp.

(this extends out to all other programs/applications)

note that if you try and run a 64 bit version of coretemp on your operating system it will problem give you an error message.
User avatar
imposter
Moderator
Moderator
 
Posts: 154
Joined: Sun Mar 06, 2005 5:07 pm
Location: NYC

Return to Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests