Login | Register

CoreTemp Remote Server HELP!!!

A place to discuss topics related to Core Temp
  • Author
    Message

CoreTemp Remote Server HELP!!!

Postby JokerTango » Tue Jul 19, 2016 2:33 am

i cant find the remote server addon in the coretemp addon menu
JokerTango
New User
 
Posts: 1
Joined: Tue Jul 19, 2016 2:31 am

Re: CoreTemp Remote Server HELP!!!

Postby The Coolest » Tue Jul 19, 2016 9:22 am

Hi,

The easiest way to install it is to run the Core Temp installer and make sure that you select the remote server option. This way it will install it automatically for you.
Another way is to download it separately from the 'Add-on' page and put it inside 'plugins\remote-server' folder inside Core Temp's folder.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Return to Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests