Login | Register

Core Temp Monitor

A place to discuss topics related to Core Temp
  • Author
    Message

Re: Core Temp Monitor

Postby The Coolest » Thu Oct 13, 2016 12:06 am

Do you mean the Windows Phone version?
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2868
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Re: Core Temp Monitor

Postby cirogg » Mon Mar 06, 2017 4:32 pm

michalzeszen wrote:Does this actually requires a physical button in order to configure or I'm being dumb?


Image



Same problem =(. Galaxy s6 Edge.
cirogg
New User
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 06, 2017 4:31 pm

Re: Core Temp Monitor

Postby The Coolest » Mon Mar 06, 2017 10:27 pm

Here's some info on how to access the 'hardware' Menu key on the newer devices:
https://forum.xda-developers.com/s6-edg ... n-t3220289
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2868
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Re: Core Temp Monitor

Postby shingoponpon » Sat May 06, 2017 6:24 am

none for ios?
shingoponpon
New User
 
Posts: 1
Joined: Sat May 06, 2017 6:22 am

Re: Core Temp Monitor

Postby The Coolest » Sat May 06, 2017 10:01 am

Sorry, there is no iOS version.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2868
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Previous

Return to Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests