Login | Register

Update bug

Post about bugs you find in Core Temp so they can be addressed and fixed efficiently
  • Author
    Message

Update bug

Postby Naki » Sat Aug 12, 2017 2:10 pm

I know latest version is 1.10.2 currently. However, when I check for updates in 1.10.1, it says it is latest.
Please fix!
Naki
Registered User
Registered User
 
Posts: 129
Joined: Sun Oct 14, 2012 2:13 pm
Location: Eastern Europe

Re: Update bug

Postby The Coolest » Sat Aug 12, 2017 2:16 pm

I did this on purpose, and will possibly have the auto update check report a newer version next week.
Some people are annoyed by very frequent updates, and 1.10 works fine for Intel users, and was only broken for some AMD users.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2951
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Re: Update bug

Postby Naki » Sat Aug 12, 2017 2:21 pm

The Coolest wrote:I did this on purpose, and will possibly have the auto update check report a newer version next week.
Some people are annoyed by very frequent updates, and 1.10 works fine for Intel users, and was only broken for some AMD users.

Okay, thanks, this explains it. We do the same here too (in the company I work for).

You might want to add a Setting to "Never check for updates", this could help keep those users happy.
Naki
Registered User
Registered User
 
Posts: 129
Joined: Sun Oct 14, 2012 2:13 pm
Location: Eastern Europe

Re: Update bug

Postby The Coolest » Sat Aug 12, 2017 2:28 pm

There is an option to disable the automatic check for updates in the General settings tab. :)
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2951
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Re: Update bug

Postby Naki » Sat Aug 12, 2017 2:50 pm

Oops, yes. Sorry about that. :) OK, all fine then.
Naki
Registered User
Registered User
 
Posts: 129
Joined: Sun Oct 14, 2012 2:13 pm
Location: Eastern Europe

Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests