Login | Register

1.10.1 core temp version does not display temp for all cores

Post about bugs you find in Core Temp so they can be addressed and fixed efficiently
  • Author
    Message

1.10.1 core temp version does not display temp for all cores

Postby jpjazzy » Sun Aug 06, 2017 4:51 am

The previous version worked fine with my processor (and I reverted to it after installing the latest one and seeing no temps displayed), but on the latest version of core temp for me, all temps say [N/A].

Processor: FX-8350 Eight-Core
Windows version: Windows 7 Ultimate

I am fine with just using the previous version, but I thought someone should know. Let me know if you need anymore information. Thank you.
jpjazzy
New User
 
Posts: 1
Joined: Sun Aug 06, 2017 4:45 am

Re: 1.10.1 core temp version does not display temp for all c

Postby Tanephar » Sun Aug 06, 2017 9:37 am

CT1101.PNG
Gadget in use
CT1101.PNG (56.8 KiB) Viewed 1293 times


Same for me, just installed CoreTemp 1.10.1, and now Core ) is the only one showing a reading , all other cores are there, but no temperature is displayed just N/A and usage, in the Gadget, and in the notification area, all showing 0, except Core 0.

AMD FX-9590 8 core
Windows 10 Pro 64bit
Tanephar
New User
 
Posts: 2
Joined: Sun Aug 06, 2017 9:21 am

Re: 1.10.1 core temp version does not display temp for all c

Postby marked » Sun Aug 06, 2017 9:45 am

Similar with me,

Core temp v1.10.1 06/08/2017.
Windows 10 Insider Preview build 16257
AMD FX-8320 Processor

Core 0 shows 51 degC
Core 1-7 show 0degC
Core 3 also disappeared off the notification bar and had to be switched back on under task settings.
marked
Registered User
Registered User
 
Posts: 4
Joined: Sun Aug 06, 2017 9:38 am

Re: 1.10.1 core temp version does not display temp for all c

Postby The Coolest » Sun Aug 06, 2017 4:46 pm

Everyone, please post a register dump (Tools menu).`
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2951
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Re: 1.10.1 core temp version does not display temp for all c

Postby marked » Sun Aug 06, 2017 4:59 pm

marked
Registered User
Registered User
 
Posts: 4
Joined: Sun Aug 06, 2017 9:38 am

Re: 1.10.1 core temp version does not display temp for all c

Postby marked » Sun Aug 06, 2017 7:49 pm

Ran it as requested, and the file is at https://pastebin.com/aADp0bcN

would have responded privately but it seems that I am too new. I can install the prior version 1.09 and send the Tools|Register output if you want.


Regards,
Mark
marked
Registered User
Registered User
 
Posts: 4
Joined: Sun Aug 06, 2017 9:38 am

Re: 1.10.1 core temp version does not display temp for all c

Postby The Coolest » Sun Aug 06, 2017 8:11 pm

That's ok, it's just anti-spambot measures.
Thanks for the file, it helps. I was able to find the problem and isolate it. It'll take some time to get everything tested and working properly, though.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2951
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Re: 1.10.1 core temp version does not display temp for all c

Postby The Coolest » Mon Aug 07, 2017 7:19 pm

Version 1.10.2 is now out, it fixes this problem.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2951
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Re: 1.10.1 core temp version does not display temp for all c

Postby marked » Mon Aug 07, 2017 9:11 pm

Great, appears to have fixed the temperature readings for me.

The only slight problem was that core 0 cpu notification disappeared off my notification area - previously core 3 did that (as mentioned earlier). Prior to that I've never had problems upgrading and it continuing with all 8 core temps in the notification area. Is this just a natural Windows 10 thing, or something that you can control?
marked
Registered User
Registered User
 
Posts: 4
Joined: Sun Aug 06, 2017 9:38 am

Re: 1.10.1 core temp version does not display temp for all c

Postby The Coolest » Mon Aug 07, 2017 9:34 pm

You can open the hidden icons tray and drag out a missing icon, it should fix it. That's a Windows thing.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2951
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Re: 1.10.1 core temp version does not display temp for all c

Postby Tanephar » Tue Aug 08, 2017 1:24 am

Thanks for that, this is by far the best app, and gadget for monitoring CPU activity and temperatures, and the swift response to bugs is nothing short of astounding to me anyway. :D
Tanephar
New User
 
Posts: 2
Joined: Sun Aug 06, 2017 9:21 am

Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests