Login | Register

bug in 1,7 version

Post about bugs you find in Core Temp so they can be addressed and fixed efficiently
  • Author
    Message

bug in 1,7 version

Postby NtA » Mon Apr 03, 2017 3:27 pm

Bez tytułu2.png
1111
Bez tytułu2.png (27.35 KiB) Viewed 1156 times
User avatar
NtA
New User
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 03, 2017 3:13 pm

Re: bug in 1,7 version

Postby The Coolest » Mon Apr 03, 2017 10:23 pm

Thanks. I'm aware of this problem, it'll be fixed in the upcoming release.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Re: bug in 1,7 version

Postby NtA » Tue Apr 04, 2017 3:45 am

Thanks :D
User avatar
NtA
New User
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 03, 2017 3:13 pm

Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests

cron