Login | Register

Ver 1.7 & 32bit winxp, Only show 1 core temperature on UI

Post about bugs you find in Core Temp so they can be addressed and fixed efficiently
  • Author
    Message

Ver 1.7 & 32bit winxp, Only show 1 core temperature on UI

Postby weiliu » Sun Mar 26, 2017 4:06 pm

Dear,
For cpu AMD Athlon II X2 245, Pls kindly check this bug. thanks.
Attachments
QQ截图20170326135446.png
QQ截图20170326135446.png (204.33 KiB) Viewed 968 times
weiliu
Registered User
Registered User
 
Posts: 5
Joined: Sun Oct 30, 2016 2:56 am

Re: Ver 1.7 & 32bit winxp, Only show 1 core temperature on U

Postby The Coolest » Sun Mar 26, 2017 4:22 pm

Hi,

This isn't a bug.
Please refer to Core Temp FAQ #4.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Re: Ver 1.7 & 32bit winxp, Only show 1 core temperature on U

Postby weiliu » Tue Mar 28, 2017 9:17 am

Dear,
Noted with thanks.
weiliu
Registered User
Registered User
 
Posts: 5
Joined: Sun Oct 30, 2016 2:56 am

Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest