Login | Register

v1.4 does not work at all for me

Post about bugs you find in Core Temp so they can be addressed and fixed efficiently
  • Author
    Message

Core Temp 1.4 Crash

Postby CrAazZyMaN21 » Wed Oct 12, 2016 8:40 am

After the new download of the newest version 1.4, it crashes immediatelly. Which kind of Log or Information do you need? Hope I can help.

MFG Crazy
CrAazZyMaN21
Registered User
Registered User
 
Posts: 3
Joined: Wed Jun 22, 2016 7:43 am

v1.4 does not work at all for me

Postby bardos » Wed Oct 12, 2016 12:01 pm

v1.4 does not work at all on my windows 10 setup... very strange. went back to 1.3
bardos
Registered User
Registered User
 
Posts: 7
Joined: Mon Jan 18, 2010 4:58 am

Re: v1.4 does not work at all for me

Postby Calico » Wed Oct 12, 2016 12:29 pm

Same here...complete failure to launch. Windows 10 64bit v1607(anniversary) Intel i5 4690k
Calico
New User
 
Posts: 2
Joined: Wed Oct 12, 2016 12:26 pm

Re: v1.4 does not work at all for me

Postby The Coolest » Wed Oct 12, 2016 12:55 pm

You guys got PM.

If anyone else encounters this issue, please make a post.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Re: v1.4 does not work at all for me

Postby Calico » Wed Oct 12, 2016 1:20 pm

Thanks, Coolest. I can't reply to your PM or compose new PM for whatever reason, you have it locked down for new members.

Internal build works. Here is that register dump you requested.
Attachments
CoreTemp-Dump.zip
(7.54 KiB) Downloaded 66 times
Calico
New User
 
Posts: 2
Joined: Wed Oct 12, 2016 12:26 pm

Re: v1.4 does not work at all for me

Postby RichK » Wed Oct 12, 2016 1:21 pm

I tried to install this also and it appears to load, I temporarily see the temp on my task bar, then all disappears. My gadget states that Core temp is off.
I get this message from Event viewer/windows logs/application:

Code: Select all
Log Name:      Application
Source:        Application Error
Date:          10/12/2016 8:49:23 AM
Event ID:      1000
Task Category: (100)
Level:         Error
Keywords:      Classic
User:          N/A
Computer:      Z77-Sabertooth
Description:
Faulting application name: Core Temp.exe, version: 1.4.0.0, time stamp: 0x57fd04b9
Faulting module name: Core Temp.exe, version: 1.4.0.0, time stamp: 0x57fd04b9
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x000000000002b7e5
Faulting process id: 0x2380
Faulting application start time: 0x01d224870e9e921e
Faulting application path: C:\Program Files\Core Temp\Core Temp.exe
Faulting module path: C:\Program Files\Core Temp\Core Temp.exe
Report Id: 736b244e-f6e6-4bdc-8377-1cfd2fe3dcb4
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
  <System>
    <Provider Name="Application Error" />
    <EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>100</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2016-10-12T12:49:23.264037400Z" />
    <EventRecordID>297553</EventRecordID>
    <Channel>Application</Channel>
    <Computer>Z77-Sabertooth</Computer>
    <Security />
  </System>
  <EventData>
    <Data>Core Temp.exe</Data>
    <Data>1.4.0.0</Data>
    <Data>57fd04b9</Data>
    <Data>Core Temp.exe</Data>
    <Data>1.4.0.0</Data>
    <Data>57fd04b9</Data>
    <Data>c0000005</Data>
    <Data>000000000002b7e5</Data>
    <Data>2380</Data>
    <Data>01d224870e9e921e</Data>
    <Data>C:\Program Files\Core Temp\Core Temp.exe</Data>
    <Data>C:\Program Files\Core Temp\Core Temp.exe</Data>
    <Data>736b244e-f6e6-4bdc-8377-1cfd2fe3dcb4</Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
  </EventData>
</Event>


I hope this info helps, your program is the best :o)
RichK
Registered User
Registered User
 
Posts: 3
Joined: Wed Oct 12, 2016 1:02 pm

Re: v1.4 does not work at all for me

Postby NodMiller » Wed Oct 12, 2016 2:02 pm

same problem
NodMiller
New User
 
Posts: 1
Joined: Wed Oct 12, 2016 2:01 pm

Re: v1.4 does not work at all for me

Postby S_Vettel » Wed Oct 12, 2016 2:39 pm

Same problem.
S_Vettel
New User
 
Posts: 2
Joined: Sat Nov 02, 2013 4:16 am

Re: v1.4 does not work at all for me

Postby nn2004 » Wed Oct 12, 2016 3:25 pm

Same here in both 8.1 x64 Pro and W10 1607 x64 Pro:

Code: Select all
Log Name:      Application
Source:        Application Error
Date:          10/12/2016 8:21:59 AM
Event ID:      1000
Task Category: (100)
Level:         Error
Keywords:      Classic
User:          N/A
Computer:      i5
Description:
Faulting application name: Core Temp.exe, version: 1.4.0.0, time stamp: 0x57fd04b9
Faulting module name: Core Temp.exe, version: 1.4.0.0, time stamp: 0x57fd04b9
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x000000000002b7e5
Faulting process id: 0x2874
Faulting application start time: 0x01d2249c60326a76
Faulting application path: C:\Program Files\Core Temp\Core Temp.exe
Faulting module path: C:\Program Files\Core Temp\Core Temp.exe
Report Id: f5b89628-ee34-4577-b5db-4fdc1406d1fa
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
  <System>
    <Provider Name="Application Error" />
    <EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>100</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2016-10-12T15:21:59.528441900Z" />
    <EventRecordID>7470</EventRecordID>
    <Channel>Application</Channel>
    <Computer>i5</Computer>
    <Security />
  </System>
  <EventData>
    <Data>Core Temp.exe</Data>
    <Data>1.4.0.0</Data>
    <Data>57fd04b9</Data>
    <Data>Core Temp.exe</Data>
    <Data>1.4.0.0</Data>
    <Data>57fd04b9</Data>
    <Data>c0000005</Data>
    <Data>000000000002b7e5</Data>
    <Data>2874</Data>
    <Data>01d2249c60326a76</Data>
    <Data>C:\Program Files\Core Temp\Core Temp.exe</Data>
    <Data>C:\Program Files\Core Temp\Core Temp.exe</Data>
    <Data>f5b89628-ee34-4577-b5db-4fdc1406d1fa</Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
  </EventData>
</Event>
nn2004
New User
 
Posts: 2
Joined: Wed Oct 12, 2016 3:23 pm

Re: v1.4 does not work at all for me

Postby SteveFitz1 » Wed Oct 12, 2016 4:28 pm

Just installed v1.4 on Windows 7 and it immediately crashed as well. Any suggestions?
Thanks.
SteveFitz1
New User
 
Posts: 2
Joined: Wed Oct 12, 2016 4:26 pm

Re: v1.4 does not work at all for me

Postby The Coolest » Wed Oct 12, 2016 5:11 pm

Thanks everyone for posting and testing the fixed internal build.
Since this issue affected many people with an Intel CPU from the last 5 years, I've released 1.4.1 which fixes this problem and adds a couple of more fixes over 1.4.

@SteveFitz1
You can go back to Core Temp's home page and download the new build, it should fix the problem.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Re: v1.4 does not work at all for me

Postby SteveFitz1 » Wed Oct 12, 2016 7:50 pm

The Coolest wrote:Thanks everyone for posting and testing the fixed internal build.
Since this issue affected many people with an Intel CPU from the last 5 years, I've released 1.4.1 which fixes this problem and adds a couple of more fixes over 1.4.

@SteveFitz1
You can go back to Core Temp's home page and download the new build, it should fix the problem.


V1.4.1 works great. Thanks for the quick response.
SteveFitz1
New User
 
Posts: 2
Joined: Wed Oct 12, 2016 4:26 pm

Re: v1.4 does not work at all for me

Postby nn2004 » Wed Oct 12, 2016 7:53 pm

The new 1.4.1 works great across all my platforms. Thank you for the prompt fix.

Attached are my two dumps in case they are helpful for any future issues.
Attachments
CoreTemp-Dump-W10x64_i5-2500k.txt
(49.07 KiB) Downloaded 49 times
CoreTemp-Dump_W8.i5-4590.txt
(32.65 KiB) Downloaded 52 times
nn2004
New User
 
Posts: 2
Joined: Wed Oct 12, 2016 3:23 pm

Re: v1.4 does not work at all for me

Postby RichK » Fri Oct 14, 2016 4:36 pm

The Core Temp 17.rar that you asked me to try is now working fine on both my laptop and desktop... Thanks for your quick response and fix.
RichK
Registered User
Registered User
 
Posts: 3
Joined: Wed Oct 12, 2016 1:02 pm

Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests