Login | Register

APPLY button weirdness

Post about bugs you find in Core Temp so they can be addressed and fixed efficiently
  • Author
    Message

APPLY button weirdness

Postby redearl » Tue Jun 07, 2016 11:10 pm

Good Day:
Celsius to
In version 1.0 RC8 and RC9, if you are in the options -> settings window, and change from Celsius to Fahrenheit, then push the apply button MORE than once, the temperatures that are displayed continually go up each time the button is pushed.+

CoreTemp-Scr.png
Screen shot of temps.
CoreTemp-Scr.png (16.28 KiB) Viewed 708 times
redearl
New User
 
Posts: 1
Joined: Sun Jun 05, 2016 5:25 pm

Re: APPLY button weirdness

Postby The Coolest » Wed Jun 08, 2016 1:16 am

Interesting. I can't reproduce this on my system.
Do temperatures stay extremely high or go back to normal when you stop clicking Apply?
And what happens if you do the same with the Fahrenheit options unchecked?
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest