Login | Register

Problems under Windows Server 2012 R2

Post about bugs you find in Core Temp so they can be addressed and fixed efficiently
  • Author
    Message

Problems under Windows Server 2012 R2

Postby LVZh » Tue May 10, 2016 1:20 pm

Good Day.
I have two problems (CoreTemp RC8) with server platform ASUS RS500:
1. There is no information about Xeon E52650 v3 Under Windows 2012 R2
https://yadi.sk/d/8km0oi3Zrbq8E
System Information -- https://yadi.sk/i/4fMPeTIQrbqGf
2. CoreTemp can't start under WS2012 R2 Foundation with memory >32Gb and under WS2012 R2 Standart with memory >128Gb. I can see only "Application error" in EventLog -- https://yadi.sk/i/CBRs3OM0rbqdo
LVZh
Registered User
Registered User
 
Posts: 9
Joined: Thu Dec 22, 2011 6:57 am

Re: Problems under Windows Server 2012 R2

Postby The Coolest » Tue Jul 05, 2016 12:23 am

Hi,

I'm sorry for such a late response.
1. Was fixed in RC9, the info you provided helped test that it would work, thanks.
2. Sadly I'm not sure what could be causing this problem, or a real way to debug it. Is it still an issue in the latest version as well?
I don't think I've ever had anybody report a similar problem before.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest