Login | Register

RC7 RAM problem

Post about bugs you find in Core Temp so they can be addressed and fixed efficiently
  • Author
    Message

RC7 RAM problem

Postby bi0log » Tue Jun 16, 2015 1:21 pm

Today was the third time RC7 freezed Windows.
Previous 2 times it happened to Windows 8.1 and today it was Windows 7.
It is not a total freeze like RC6 did.
This time Core Temp occupies RAM.
I've seen this before on another 2 laptops.

The PC almost hangs, mouse can stop responding for some time.
If you are lucky enough to kill CoreTemp process in Task Manager, everything return to normal state.
Attachments
2.jpg
2.jpg (231.58 KiB) Viewed 1894 times
1.jpg
1.jpg (251.44 KiB) Viewed 1894 times
bi0log
Registered User
Registered User
 
Posts: 9
Joined: Sat Feb 22, 2014 1:29 am

Re: RC7 RAM problem

Postby The Coolest » Tue Jun 16, 2015 2:15 pm

It's possible there's some sort of bug in the check for update function in Core Temp. Try to disable the automatic update check in the Settings and see if that helps sort this problem out.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Re: RC7 RAM problem

Postby bi0log » Tue Jun 23, 2015 8:36 pm

I'll try to.
bi0log
Registered User
Registered User
 
Posts: 9
Joined: Sat Feb 22, 2014 1:29 am

Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron