Login | Register

get rid of "osd" text?

Updates on developement of new features and user input/requests

Moderator: imposter

  • Author
    Message

get rid of "osd" text?

Postby CoreTemp-User254 » Fri May 22, 2009 5:38 pm

Hi
Is there a setting which removes the "osd" text? Thanks!
Bill
CoreTemp-User254
Registered User
Registered User
 
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am

Postby The Coolest » Fri May 22, 2009 6:54 pm

Hi, yes.
Open up the OSD.ini
and set all the options starting with CpuLoad to 0, save and restart the program.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

thanks!

Postby CoreTemp-User254 » Fri May 22, 2009 7:13 pm

Mucho
CoreTemp-User254
Registered User
Registered User
 
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am

Return to EEEPC Tool - Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest