Login | Register

SUGGESTION: Adding GPU temperature for LCD display?

Updates on developement of new features and user input/requests

Moderator: imposter

  • Author
    Message

SUGGESTION: Adding GPU temperature for LCD display?

Postby CoreTemp-User099 » Tue Jan 06, 2009 11:02 pm

Hi!
I am using Core Temp to have my temperature onmy g16 LCD display, but I am really missing my GPU temperature since it is as important as the CPU to if the computer will crash or not!

Is it possible to add that to the program?
CoreTemp-User099
New User
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am

Postby The Coolest » Fri Jan 09, 2009 9:48 am

There's currently no way to monitor GPU temps.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Postby CoreTemp-User114 » Sat Jan 24, 2009 1:35 pm

Speedfan (http://www.almico.com/speedfan.php) does this.
But its tray icon support isn't great - you can only have 1 icon showing in tray.
CoreTemp-User114
Registered User
Registered User
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am

Postby The Coolest » Sat Jan 24, 2009 5:45 pm

I'm going to look into this some more when I have some free time.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Postby CoreTemp-User148 » Fri May 01, 2009 11:14 pm

Sorry for reviving an old thread, but I second this suggestion.

I know you're currently working on the NVidia GPU temperature monitoring, but I didn't see anything about showing it on the G15. I can't imagine it would be too difficult to add it to the cpu output though.

Maybe if you decide to figure out the ATI mess one day I will get to use it :).
CoreTemp-User148
Registered User
Registered User
 
Posts: 12
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am

Return to Core Temp - Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests