Login | Register

VISTA SUPPORT, Please

Updates on developement of new features and user input/requests

Moderator: imposter

  • Author
    Message

VISTA SUPPORT, Please

Postby Zonly1 » Fri Feb 02, 2007 12:57 am

Please, please support Vista! I really miss this program now that I've upgraded.

Thanks!
Bill

ps I donated via paypal a couple of weeks ago...yes, I'm begging! :)
Zonly1
Registered User
Registered User
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 02, 2007 12:52 am

Postby The Coolest » Fri Feb 02, 2007 7:55 pm

Hopefully I will get the driver certified soon, that should solve some problems with Core Temp and Vista.

My main problem currently is that I don't have Vista, and no system that can actually run it.
Soon this is going to change, I'll be able to see why Vista refuses to run Core Temp properly.

For now there is a work around:
You reboot, on startup press F8, and select the option which disables the driver certification check, and continue. Then you should be able to run Core Temp as long as you're logged in with a user who has Administrator privilages.


If this workaround doesn't work, please let me know. Also if you could describe the problem better it would help. What Vista version is it (32bit/64bit) and what is the error that you are getting?
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Postby Zonly1 » Fri Feb 02, 2007 10:06 pm

I'll try the F8 option and see what it does. Thanks for the quick reply!

Bill
Zonly1
Registered User
Registered User
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 02, 2007 12:52 am

Postby The Coolest » Sun Feb 04, 2007 9:53 pm

So? Did it work for you?
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

It Works!

Postby Zonly1 » Mon Feb 05, 2007 6:17 am

Sorry for the late reply, but yes, it did work! The only problem is that I cannot get to the settings screen. I do have the icon in the task menu, but I cannot set the options like logging, etc. Cool work around for now though, thanks! Edit: Found that by just creating a shortcut and running as administrator works just fine too. I sometimes get the option on the desktop, but not always.
Bill
Zonly1
Registered User
Registered User
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 02, 2007 12:52 am

Postby The Coolest » Mon Feb 05, 2007 8:37 am

Hopefully I'll have Vista up and running some time soon, so I will be able to see why Core Temp is not working properly on it
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Postby Zonly1 » Mon Feb 05, 2007 4:57 pm

Thanks for that! Another update. It also seems to work fine if you set it to run in compatibility mode for XP. (BTW, I'm running Vista Business 32-bit). To get the File options to appear on the desktop, click on the Core Temp icon once to get the "bubble" and then double click on the icon and the main program will appear on the desktop. :)

Bill
Zonly1
Registered User
Registered User
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 02, 2007 12:52 am

Postby Wolfie8881 » Sat Feb 10, 2007 6:01 pm

Zonly1 wrote:Thanks for that! Another update. It also seems to work fine if you set it to run in compatibility mode for XP. (BTW, I'm running Vista Business 32-bit). To get the File options to appear on the desktop, click on the Core Temp icon once to get the "bubble" and then double click on the icon and the main program will appear on the desktop. :)

Bill


Core Temp works pefectly on Vista 32-bit, just make sure you go to the exe properties, and under compatibility put a check on .. Run as an administrator.

everything works fine this way.
Wolfie8881
New User
 
Posts: 1
Joined: Sat Feb 10, 2007 5:59 pm

Postby The Coolest » Sun Feb 11, 2007 11:47 pm

For those who are running Vista x64 (the 64bit version) and can't get Core Temp to run, read this thread:
http://www.alcpu.com/forums/viewtopic.php?t=211
Last edited by The Coolest on Mon Feb 19, 2007 5:47 pm, edited 1 time in total.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Postby SOTY » Mon Feb 19, 2007 5:14 pm

Hiya, your link above doesn't exist.
SOTY
New User
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 19, 2007 5:11 pm

Postby The Coolest » Mon Feb 19, 2007 5:47 pm

Thanks.
Fixed it.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Any news re Digital Signing

Postby desertstalker » Thu Nov 15, 2007 3:44 am

Do you have any updates with regards to getting the driver signed?

You said it was going to happen, but that was some time ago.
desertstalker
New User
 
Posts: 2
Joined: Thu Nov 15, 2007 3:42 am

Postby The Coolest » Sat Nov 17, 2007 12:54 pm

Sorry no updates on this matter, yet.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Postby desertstalker » Sun Nov 18, 2007 7:31 am

Oh well, thanks.
desertstalker
New User
 
Posts: 2
Joined: Thu Nov 15, 2007 3:42 am

Postby snakefoot » Sun Dec 09, 2007 12:01 pm

I have User Account Protection (UAP) activated and even when running as administrator, then I get a popup about "An unidentified program wants to access your computer".

The solution for me was to create a Scheduled Task which runs CoreTemp with highest privileges. No prompt and still the safety of UAP.
snakefoot
New User
 
Posts: 2
Joined: Sun Dec 09, 2007 11:57 am

Postby The Coolest » Sun Dec 09, 2007 12:43 pm

Did you get the latest 0.95.4?
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Postby snakefoot » Sun Dec 09, 2007 12:53 pm

Yep using 0.95.4
snakefoot
New User
 
Posts: 2
Joined: Sun Dec 09, 2007 11:57 am

VISTA!!

Postby CoreTemp-User049 » Thu Sep 25, 2008 5:04 am

I using temp core now on vista!! It's working..
CoreTemp-User049
Registered User
Registered User
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am

Postby imposter » Thu Sep 25, 2008 10:27 pm

Yep :)
User avatar
imposter
Moderator
Moderator
 
Posts: 154
Joined: Sun Mar 06, 2005 5:07 pm
Location: NYC

Postby CoreTemp-User219 » Wed Apr 22, 2009 8:05 am

Yep :D

tnx!
CoreTemp-User219
Registered User
Registered User
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am

Return to Core Temp - Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest