Login | Register

My 3700+ (supposedly San Diego but not)

Post screenshots of your CPU's TCaseMax rating.

Moderator: imposter

  • Author
    Message

My 3700+ (supposedly San Diego but not)

Postby phantasia » Mon Mar 06, 2006 10:59 pm

Here´s what i got from my 3700+ that was supposed to be a San Diego.

Image
phantasia
Registered User
Registered User
 
Posts: 3
Joined: Mon Mar 06, 2006 10:53 pm

Postby Guest » Mon Mar 13, 2006 9:46 pm

This is mine:
Image
Guest
 

Postby The Coolest » Tue Mar 14, 2006 7:07 pm

Well, these chips have Toledo cores with one whole core completely disabled.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Postby phantasia » Tue Mar 14, 2006 7:39 pm

If there would be a way to unlock the 2nd core... That would be awesome! :D
phantasia
Registered User
Registered User
 
Posts: 3
Joined: Mon Mar 06, 2006 10:53 pm

Postby The Coolest » Tue Mar 14, 2006 8:25 pm

I'm pretty sure that most if not all of these chips' disabled cores are bad. AMD just reused these so they could get some of the $$$ back from manufacturing these.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

i have the same one

Postby Ranyuncho » Mon May 01, 2006 6:43 am

i have the exact chip is you idle temp about 40c+ and max about 50c?
Ranyuncho
 

Postby phantasia » Mon May 01, 2006 3:12 pm

Idle temp on mine now (with my Tornado at lowest speed and around 30º ambient temp) is 40º, full is around 45º on the same conditions.
I have a Xp-90 as cooler.
phantasia
Registered User
Registered User
 
Posts: 3
Joined: Mon Mar 06, 2006 10:53 pm

Return to Screenshots

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest