Login | Register

Opteron 170 only showing one core??

Report any bugs you have with the program, so they can be fixed.

Moderator: imposter

  • Author
    Message

Opteron 170 only showing one core??

Postby Guest » Mon Dec 12, 2005 11:07 pm

Ok, I have an Opty 170 and this little program of yours is oly showing Processor #1.

The Select Processor tab is greyed out? with Processor #1 writen in it.

Anyone have any ideas?
Guest
 

Postby Guest » Mon Dec 12, 2005 11:08 pm

On a side note? Should I run this when overclocked or only at defaults?

O.
Guest
 

Postby The Coolest » Wed Dec 14, 2005 1:31 pm

The reason the program only shows one CPU is because these values are located in the CPU memory controller, and not the cores themselves.
And for this reason the programs searches physical CPUs, and only shows one CPU even if its a dual core.
On a dualie setup, be it single core or dual core, the program will only show 2 CPUs.

Regarding running it OCed or stock, it doesn't matter, the voltage it reads is the stock voltage (not the one you chose in BIOS), so its a static value. So is the TCaseMax value which is static as well, so it doesn't really matter when your run it. The important values will always be the same.
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest