Login | Register

suggestions...

Suggest or comment about any section of the forum

Moderator: imposter

  • Author
    Message

suggestions...

Postby imposter » Mon May 28, 2007 3:53 am

fix the stars/circle thingys i dunno... never worked right. at least with firefox =P.

i have no idea why i am posting this, but i am bored as hell!
User avatar
imposter
Moderator
Moderator
 
Posts: 154
Joined: Sun Mar 06, 2005 5:07 pm
Location: NYC

Postby The Coolest » Mon May 28, 2007 9:50 pm

Wow, that's the first time I saw\heard about this issue... I dunno wtf is up. It must be some incompatibility with the forums software?
Member of our O/C Folding @ Home team
"<The_Coolest> you can't unwaste wasted CPU cycles" - Start FOLDing now!
Main rig:
Core i7 2600K 3.4GHz @ 4.5GHz (Scythe Mugen2) / Mobo: Biostar TP67XE / SSD: Crucial M4 128GB (+ HDDs) / GPU: HD5450 / Mem: 4x4GB DDR3-1600 G.Skill 4GBXL RipJaws X - 16GB total / PSU: Seasonic S12II 620W.
Secondary rig:
Core i3 540 3.06GHz @ Stock / Mobo: MSI H55M-ED55 / GPU: Integrated / Mem: 2x2GB DDR3-1600 G.Skill 4GBRL RipJaws - 4GB total / PSU: FSP ATX350-PNR 350W.

Core Temp - Accurate temperature monitor for Intel's Core/Core 2 and AMD64 processors
User avatar
The Coolest
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2961
Joined: Tue Feb 18, 2003 7:48 pm
Location: Tel Aviv, Israel

Postby imposter » Mon May 28, 2007 10:48 pm

The Coolest wrote:Wow, that's the first time I saw\heard about this issue... I dunno wtf is up. It must be some incompatibility with the forums software?


EDIT ill just talk to you on aim LOL
User avatar
imposter
Moderator
Moderator
 
Posts: 154
Joined: Sun Mar 06, 2005 5:07 pm
Location: NYC

Return to Forum Comments And Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron